ni semua muke2 yang turut serta dlm xpedisi Taman Negara Kuala Tahan. Mode: kepenatan ..haha
aku try main2 ngn tone. xberani wat lebey2..sb xpandai g...

layann..zzzz~


DSC05211a
DSC05783
DSC05784

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

p/s: bnyk gile shoot pix tyme ni..tp xsempat nak edit. mane yang sempat je. hehe. kalu x edit, xpuas. haha

Photobucket


Photobucket


::Pic yg berwarna seperti sebelumnya/ hitam putih? haha..masih berkira² mode warna mane yang aku akan setkan::

::pic lain lom sempat nak upload. Banyak kerje nak kene settle dulu::



Photobucket


Photobucket



Akhirnya selesai pembentangan hasil akhir kajian. penat. letih. semua da. & petang ni..aku ciket terkilan. penyampaian kurang berkesan. ah..ape dah jd td???....pening n sakit hati bile pk2 balik kejadian ptg td. salah aku. silap aku. hhmm...sepatutnya dapat persembahkan dengan baik tp x capai target aku plak. aduiii..

bertalu-talu kene tembak ngn soklan td. terduduk gak nak menjawab. membe dah kate muke aku merah padam je berdiri kat depan. haha..pengalaman menakutkan.....xpe la. ak amik sebgai 1 yang positif. yang membimbing aku untuk hari kemudian. kalu dieorg tak sayang aku, xkan kene mcm td. hehe..thanks kat semua pensyarah =)

Hasilnye...bnyk yang perlu aku perbaiki sebelum penghantaran penulisan akhir nt. nasib la kene tegur td. tau lah mana kesilapan dan kelemahannya. hehe..thanks again semua.

"saya budak baru belajar..kalu salah minta tunjukkan"

Untitled-12

Untitled-1

hallloo...aku g karnival 1 malaysia kat tasik tu ari. hadui, hambar gile la....xsemenarik last year. mcm2 ada. diz year, nmpk cm terhad je. xtiviti pon mcm lebih kepada pelajar ktsn tu sndiri je. bukan untuk warga kuala lumpur.
haha..ni je pix aku shoot ari tu. haha. ciket. sb aku pn xde mood tyme tu.

Untitled-1

Untitled-2

DSC04371a

DSC04358a


- haha...model ke? xde la...mereka2 nie lah yang banyak bantu aku dalam menjayakan projek tahun akhir aku...selain SV aku....thanks so much tuk Pn Aizah, En Shamrul & En Riduan...xterbalas jasa korang semua....=)-

a Rose

ni gambar lame aku snap. aku jus try main tone kaler ngn pic nie. entah la. aku mmg suke tgk tone yang otai2 photog dlm fb aku wat, tp xpandai g nak ikut cm die org. haha...ni je la yg aku pandai.
xpe la..slow2 aku blajar =)

jeram toi 460

haaa...kentang pon aku tibai gak. janji kaler die best. lighting best. senag nak manipulate. hehe. xpe belaja pelan2. mcm en abas hassan kate. slow blaja. die pn blaja photog hampir 30 tahun. ( aku bru 1 tahun) huhu. keeep itt up ..~~

Itu & Ini

Ini Blog Aku
Aku KongSi CeRiTa
Aku KongSi Masa
Aku Kongsi PiCtuRa

Followers

Ruang Iklan